Support

  1. sjb1963
  2. Bug Report
  3. Saturday, July 28 2018, 11:16 PM
  4.  Subscribe via email
Added a "video" custom fiend to the profile. Trying to add the url on the front end doesn't work for https.

Results in: error: "Invalid field: Video"

It apparently does save the data, but throws the error and won't close the profile when trying to save.
admin Accepted Answer
Admin
Hi,
I have just tried with a link like https://www.youtube.com/watch?v=U3vNur71xfY and works. Can you please send me the link that you try to insert to test it?
  1. more than a month ago
  2. Bug Report
  3. # 1
sjb1963 Accepted Answer
Pro
I just examined the link, and it was a "shortened" link. When I put in the putt "real" url, it works fine. Sorry for the trouble.
  1. more than a month ago
  2. Bug Report
  3. # 2
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.

Request Support

Support is currently Offline

Support Availability

Working days: Monday to Friday. The support staff is not available on weekends; in the most of cases tickets will not be answered during that time.

Reply time: Depending on the complexity of your support issue it's usually between a few minutes and 24 hours for paid members and about one week for free members. When we expect longer delays we will notify you.

Guidelines

Before you post: read the documentation and search the forums for an answer to your question.

When you post: include Site Details if you request a support (you can use the form below the reply in Site Details tab).

Auto Solved Question: If after a week the author of the post does not reply to a request by moderator, the question will be marked as resolved.

Language: only English

Search Users

Easy ProfileĀ® is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla Project. Joomla is Free Software released under the GNU/GPL License.