Support

  1. joris85
  2. Bug Report
  3. Friday, December 04 2020, 10:42 AM
  4.  Subscribe via email
Hi guys,

I have an issue on a website where i use a lot of conditions.
It is not working on Edge to switch.
First time you click it shows the right one.
If you change it it does not change with the new choice.
I have added the URL.

Test it in Edge and in Chrome and see the difference.
No Console errors about this so no idea what i could do.

Windows 10
Edge 84.xxxx

Cheers!
References
  1. https://landgilde.nl/plaats-een-advertentie
admin Accepted Answer
Admin
Hi,
which version of Edge have you?

I have tried with 87.0.664.55 that should be the latest, and it seems to work
  1. more than a month ago
  2. Bug Report
  3. # 1
joris85 Accepted Answer
Pro
Hi,

Interesting.
I have the same version and it is not working.
Are you sure?
Right button has title "Ik zoek een boerderij"
Left button also https://www.dropbox.com/s/1w5x7wqjzifrufi/Schermafbeelding%202020-12-04%20om%2015.21.32.png?dl=0
While left button should show "ik zoek een boer voor mijn bedrijf"

Is this switch working in your Edge?
  1. more than a month ago
  2. Bug Report
  3. # 2
admin Accepted Answer
Admin
  1. more than a month ago
  2. Bug Report
  3. # 3
admin Accepted Answer
Admin
Have you installed some browser extension? have you a way to try it on another PC?
  1. more than a month ago
  2. Bug Report
  3. # 4
joris85 Accepted Answer
Pro
Hi Admin,

Alright, great it works there.
I have a parallels Windows 10 Pro fresh install.
Maybe the Virtual tools do something.
I just wait and hope it keeps working :-)

If i find out more about it and it is something you could fix i let you know!

Thanks for the fast support!
  1. more than a month ago
  2. Bug Report
  3. # 5
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.

Request Support

Support is currently Offline

Support Availability

Working days: Monday to Friday. The support staff is not available on weekends; in the most of cases tickets will not be answered during that time.

Reply time: Depending on the complexity of your support issue it's usually between a few minutes and 24 hours for paid members and about one week for free members. When we expect longer delays we will notify you.

Guidelines

Before you post: read the documentation and search the forums for an answer to your question.

When you post: include Site Details if you request a support (you can use the form below the reply in Site Details tab).

Auto Solved Question: If after a week the author of the post does not reply to a request by moderator, the question will be marked as resolved.

Language: only English

Search Users

Easy ProfileĀ® is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla Project. Joomla is Free Software released under the GNU/GPL License.