Support

  1. hdoeve
  2. Bug Report
  3. Tuesday, October 30 2018, 11:05 PM
It looks like all special characters, particular "/", are allowed when using the Field type Username.

However links form userlists to user profiles using special characters in the username result in errors (e.g. a.o."URL not available on this website";).
admin Accepted Answer
Admin
Thanks for report it, we will fix it in next release scheduled for the end of this week.
  1. more than a month ago
  2. Bug Report
  3. # 1
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.

Request Support

Support is currently Online

Support Availability

Working days: Monday to Friday. The support staff is not available on weekends; in the most of cases tickets will not be answered during that time.

Reply time: Depending on the complexity of your support issue it's usually between a few minutes and 24 hours for paid members and about one week for free members. When we expect longer delays we will notify you.

Guidelines

Before you post: read the documentation and search the forums for an answer to your question.

When you post: include Site Details if you request a support (you can use the form below the reply in Site Details tab).

Auto Solved Question: If after a week the author of the post does not reply to a request by moderator, the question will be marked as resolved.

Language: only English

Search Users

Easy ProfileĀ® is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla Project. Joomla is Free Software released under the GNU/GPL License.