Support

  1. jameswadsworth
  2. Bug Report
  3. Thursday, March 19 2020, 06:19 PM
  4.  Subscribe via email
When the social connect plugin is active on the page, for example in the login box, and ton the registration page there the possibility to the upload an avatar/image the upload always returns a img404 (I was expecting a text string instead of code here). If the social connect plugin is disabled or the plugin is selected not to show on the registration page then the error goes away.

However the avatar upload should work when the site is configured to show the socialconnect buttons on all page.
Attachments (1)
admin Accepted Answer
Admin
Hi,
can you please post me your link to check this?
  1. more than a month ago
  2. Bug Report
  3. # 1
jameswadsworth Accepted Answer
It's on a test website.
  1. more than a month ago
  2. Bug Report
  3. # 2
admin Accepted Answer
Admin
Have you tried to create a menu item of type Users->Registration Form to get the correct routing?
  1. more than a month ago
  2. Bug Report
  3. # 3
jameswadsworth Accepted Answer
We have tried that but it doesn't make any difference. It still gives a img404 error as in attachment.
  1. more than a month ago
  2. Bug Report
  3. # 4
admin Accepted Answer
Admin
Hi,
sorry for late reply, we are investigating.

Please try to disable errors from System->Global Configuration->Server->Error Reporting (set to "None";). We does not want to disable errors, but unfortunately we are no able to replicate this issue, so we need to understand what's wrong.
  1. more than a month ago
  2. Bug Report
  3. # 5
jameswadsworth Accepted Answer
Hi, I disabled joomla debug but the issue still persists. I am going to clean install joomla, install just easy profile and let you know the results.

Thanks, James
  1. more than a month ago
  2. Bug Report
  3. # 6
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.

Request Support

Support is currently Offline

Support Availability

Working days: Monday to Friday. The support staff is not available on weekends; in the most of cases tickets will not be answered during that time.

Reply time: Depending on the complexity of your support issue it's usually between a few minutes and 24 hours for paid members and about one week for free members. When we expect longer delays we will notify you.

Guidelines

Before you post: read the documentation and search the forums for an answer to your question.

When you post: include Site Details if you request a support (you can use the form below the reply in Site Details tab).

Auto Solved Question: If after a week the author of the post does not reply to a request by moderator, the question will be marked as resolved.

Language: only English

Search Users

Easy ProfileĀ® is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla Project. Joomla is Free Software released under the GNU/GPL License.